Анталија

АВИОН – 5 ДЕНА / 4 НОЌИ

Со повеќе од милион посети годишно, Анталија е туристичка престолнина на Турција. Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија и преубави плажи, место каде земјата го допира рајот. 
Анталија е сместена во истоимениот залив, се состои од два дела: едниот современ со широки булевари, трговски центри, богат ноќен живот, и стариот дел Kaleici – обновен и претворен во туристички центар на градот. Стариот град е подигнат покрај старото пристаниште, со тесни поплочени улици, стари турски куќи, џамии и хамами кои сведочат за старата архитектура и некогашниот начин на живот. 
Лара-Кунду е нова област која се наоѓа најблиску до аеродромот во Анталија, со хотели од висока категорија изградени на познатата плажа Лара долга 8 км.
 
Услуга: СЕ ВКЛУЧЕНО
 

SEA LIFE FAMILY RESORT 5*Antalya AI – Std LV

 

379 еур

Прво дете 2-11.99 год плаќа 249 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

65 еур

Деца 0-6.99 год – Бесплатно

Деца 7-11.99 год – 40 еур

(Во друга сала)

PORTO BELLO RESORT&SPA 5*Antalya AI – Std SSV

389 еур

Прво дете 2-11.99 год плаќа 249 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

75 еур

Деца 0-6.99 год – Бесплатно

Деца 7-11.99 год – 40 еур

(Во друга сала)

LIMAK ARCADIA Belek 5* AI – Std room

 

389 еур

Ултра AI

Прво дете 2-14.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 02-6.99 плаќа 249 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

60 еур

Деца 0-6.99 год-бесплатно

Деца 7-14.99 – 38 еур

(Во друга сала)

LIMAK ATLANTIS Belek 5* AI – Std room

 

399 еур

Ултра AI

Прво дете 2-14.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 02-14.99 плаќа 329 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

60 еур

Деца 2-14.99 – 38 еур

(Во друга сала)

IC HOTELS GREEN PALACE Lara 5*AI-Std.room ROH

За резервации направени до 15.12

Нема организирана НГ вечера

409 еур

AI

Прво дете 2-11.99 год плаќа 249 еур

LIMAK LARA DELUXE Lara 5* AI – Std room

За резервации направени до 31.12.

439 еур

AI

Прво дете 2-14.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 07-14.99 плаќа 344 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

60 еур

Деца 2-11.99 год-38 еур

(Во друга сала)

ASKA LARARESORT&SPA Lara 5* UAI – Std room LV

469 еур

Ултра AI

Прво дете 2-11.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 02-11.99 плаќа 359 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

75 еур

Деца 2-11.99 год-75 еур

(Во друга сала бесплатно)

TUI MAGIC JACARANDA Side 5* UAI – Std room LV

479 еур

UAI

Прво дете 2-12.99 год плаќа 249 еур

Новогодишна вечера вклучена во цената

Вклучено

Вклучено

DELPHIN IMPERIAL Lara 5*UAI - Sup.Std LV

Доплата за Sup.Std SSV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 23.12.

499 еур

Ултра AI

Прво дете 2-6.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 07-14.99 плаќа 369 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

 

65 еур

Деца до 11.99 год главen ресторан- бесплатно, Гала салоn целосен износ

ROYAL SEGINUS HOTEL Lara 5*UAI-Sup.std LV

Доплата за Sup.Std SV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 24.12

509 еур

Ултра AI

Прво дете 2-9.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 02-9.99 плаќа 379 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

85 еур

Деца 2-11.99 год - 49 еур

(Во друга сала)

XANADU RESORT Belek 5*High class AI-Std garden main building

Доплата за Std SV – 5 еур по лице на ден

За резервации направени до 09.01.

529 еур

High Class AI

Прво дете 2-11.99 год плаќа 249 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

65 еур

Дете 0-6.99 год – бесплатно

Дете 7-11.99 год – 40 еур

(Во друга сала)

LARA BARUT COLL.Lara 5*UAI-Sup.room garden

Доплата за Deluxe SSV – 4 еур по лице на ден

За резервации направени до 31.12

539 еур

Ултра AI

Прво дете 2-10 год плаќа 249 еур

Прво дете 10-12.99 год плаќа 389 еур

 

НЕзадолжителна Новогодишна вечера

65 еур

Дете 0-9.99 год – бесплатно

Дете 10-12.99 год – 40 еур(Во др. сала)

SUSESI LUXURY RESORT&SPA Belek 5* UAI-Deluxe Std room LV

За резервации направени до 05.12

575 еур

Прво дете 2-11.99 год и второ дете од 2-06.99 плаќа 249 еур

 

Задолжителна Новогодишна вечера

75 еур

Деца 3-11.99 год - 45 еур

(Во друга сала)

SUENO DELUXE Belek 5*Deluxe AI-Deluxe LV&Golf

599 еур

Прво дете 2-9.99 год плаќа 249 еур

Второ дете 2-9.99 год плаќа 419 еур

Задолжителна Новогодишна вечера

75 еур

Деца 2-9.99 год - 45 еур

CALISTA LUXURY RESORT 5*Belek Ala carte AI – Sup.room garden

Доплата за Sup.room side sea view 10 еур

За резервации направени до 15.12

769 еур

Прво дете 2-11.99 год и второ дете од 2-06.99 плаќа 249 еур

Второ дете 7-11.99 год плаќа 499 еур

 

Задолжителна Новогодишна вечера

90 еур

Деца 0-11.99 год - Бесплатно

ЛЕТ СО ТУРКИШ: 30.12.ТК1004 Од Скопје 09:05 – Во Истанбул 12:45, ТК2432 Од Истанбул 16:30, Во Анталија 18:05

                               03.01.ТК2417 Од Анталија 16:25 – Во Истанбул18:05, ТК1005 Од Истанбул 20:10, Во Скопје 19:50


Во цената се вклучени следниве услуги

• Повратен Авио билет: Скопје-Истанбул-Анталија со Turkish Airlines
• Вклучени аеродромски такси
• Организиран трансфер: аеродром-хотел-аеродром
• 4 ноќевања во одбраниот хотел на база: Ноќевање со појадок, Се вклучено или Ултра Се вклучено
• Организација на патувањето

 

Во цената не се вклучени следниве услуги:

• Новогодишна свечена вечера
• Факултативни излети
• Патничко и здравствено одигурување

 

Важна напомена:
• Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
• За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 6 месеци од денот на патувањето
• Не е потребен PCR тест, 
• Краен рок за пријавување 10.12.2020, за откажување на аранжманот од страна на агенцијата 7 дена пред патување
• За резервација задолжителна уплата од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување
• За реализација на аранжманот потребен е минимум од 20 патници
• За овој аранжман важат општите услови на патување