BANSKO - St. George Ski & Spa 4*
St. George Ski & Spa 4*

Hotel St George Ski & Holiday 4*, Bansko

http://www.stgeorgespabansko.com/

Early booking  попусти

20% попуст за резервации и уплати до 30.09.2019

15% попуст за резервации и ууплати до 15.11.2019

10% попуст за резервации и уплати до 10.12.2019

Не е дозволено никакви промени на резервации потврдени со попуст

Дополнителни попусти

15% попуст за резервации со повеќе од 7 ноќи престој. Попоустот важи за резервации после 16.11.2019

Попустите не се комбинираат

Цените се дадени по соба на ноќ, услуга ноќевање со појадок или полупансион

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Туристичка такса вклучена во цена

Тип на сместување

01.12.2019 - 22.12.2019 23.02.2020 - 30.04.2020

23.12.2019 - 27.12.2019 09.01.2020 - 31.01.2020

03.01.2020 - 08.01.2020 01.02.2020 - 22.02.2020

28.12.2019 - 02.01.2020

Ноќевање со појадок

Полупансин

Ноќевање со појадок

Поплупансион

Ноќевање со појадок

Полупансин

Ноќевање со појадок

Полупансин

Цена за 2 лица во Double room Economy

44,69 €

55,59 €

57,77 €

68,67 €

66,49 €

77,39 €

111,18 €

122,08 €

Деца за 2 лица за Double room Standard

46,87 €

57,77 €

59,95 €

70,85 €

68,67 €

79,57 €

114,45 €

125,35 €

Деца за 2 лица Studio Economy

49,05 €

59,95 €

62,13 €

74,12 €

70,85 €

81,75 €

115,54 €

126,44 €

Цена за 2 лица за Studio standard

51,23 €

62,13 €

64,31 €

75,21 €

73,03 €

83,93 €

117,72 €

128,62 €

Цена за 2 лица во One bedroom Apartment Economy

53,41 €

64,31 €

67,58 €

78,48 €

76,30 €

87,20 €

119,90 €

130,80 €

Цена за две лица во One bedroom Apartment Standard

56,68 €

67,58 €

69,76 €

80,66 €

78,48 €

89,38 €

122,08 €

132,98 €

Цена за 4 лица во Two bedroom Apartment  Economy 1st floor            

98,10 €

119,90 €

126,44 €

148,24 €

143,88 €

165,68 €

231,08 €

252,88 €

Цена за 4 лица во Two bedroom Apartment Standard  

102,46 €

125,35 €

128,62 €

152,60 €

147,15 €

170,04 €

239,80 €

261,60 €

Цена за 6 лица во Three bedroom Apartment

146,06 €

178,76 €

185,30 €

218,00 €

211,46 €

244,16 €

327,00 €

359,70 €