ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
WELLNESS & SPA - Interhotel 4 * Сандански
Interhotel 4 * Сандански

Тип на соби

/ по лице на ден /

01.09.2019 - 31.01.2020

петок и сабота

недела - четврток

7+ ноќи

BB

HB

BB

HB

BB

HB

Легло во 1/2  соба лукс

43.00€

55.00€

34.50€

46.00€

33.00€

45.00€

1/1 соба Лукс

67.00€

78.00€

54.00€

64.00€

50.00€

62.00€

Студио Стандард (2 лица)

124.00€

148.00€

100.00€

122.00€

96.00€

120.00€

Апартман Лукс (2 лица)

140.00€

164.00€

112.00€

136.00€

108.00€

132.00€

УСЛОВИ:

Дете /4-11,99/ на редовно легло

/

8.00€

/

8.00€

/

8.00€

Дете /4-11,99/ допол. легло

12.00€

21.00€

10.00€

18.00€

10.00€

18.00€

Дете /4-11,99/ на доп. легло – Студио Стандард и Апп.

/

8.00€

/

8.00€

/

8.00€

доп. легло 12-15,99 соба/студио/aпп.

28.00€

40.00€

28.00€

40.00€

22.00€

33.00€

Возрасен на доп. легло во СтудиоАпп

28.00€

40.00€

28.00€

40.00€

22.00€

33.00€

Дете 12-15,99на доп.легло во Соба/Студио или Апп.

23,00

35,00 

18,50

30,00

17,50

29,00

Возрасен на доп. легло –во Студио или Апп.

23,00

35,00

18,50

30,00

17,50

29,50

Цените за соба се по лице(за студио и апартман се за 2 две лица) и вклучуваат:ноќевање, доручек/вечера, користење на затворен и отворен базен со минерална вода,сауна,парна бања,фитнес,паркинг,интернет.

 

1.Kлиентот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 дена пред пристигнувањето без пенали.

 1. Клиентот има право да промени име на резервацијата3 дена пред датата на престигнување без пенали.Промена на име  и термин помалку од 3 дена пред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од направената резервацијата.
 2. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 денапред датата на пристигнување, клиентот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 3. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на клиентот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на клиентот.

 

Цените не  се валидни за  следниве периоди :

 • 03-04.03.2019
 • 03-06.04.2019
 • 04-29.04.2019
 • 04.29-04.2019
 • 05-06.05.2019
 • 05-26.05.2019
 • 09-08.09.2019
 • 09-23.09.2019
 • 12-27.12.2019
 • 12.2019-01.01.2020

Минимално и максимално сместување во  ИНТЕР ХОТЕЛ САНДАНСКИ :

Сместување

Минимум

Максимум

Двокреветна соба

1 возрасен

2 возрасни+1 дете до 15.99 г.+1 дете до 3.99 г.

Студио СТАНДАРД

1 возрасен

3 возрасни+1 дете до 11.99 г.+1 дете до 3.99 г.

Апартман ЛУКС

1 возрасен

3 возрасни+1 дете до 11.99 г.+1 дете до 3.99 г.

Апартман ФЕМИЛИ

1 возрасен

3 возрасни+1 дете до 15.99 г.+1 дете до 3.9 9г.