ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sunny Beach - Diamond 4*
Diamond 4*

early booking попусти

20% за резервации до 31.03

 

15% за резервации до 30.04

цените се дадени по соба на ноќ, услуга All Inclusive

цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

http://www.hoteldiamondbg.com/

CH = ДЕТЕ 2-12,99

DIAMOND 4*

01.05-10.06
08.09-01.10

11.06-04.07
24.08-07.09

05.07-23.08

DBL ECONOMY / AI

23,44 €

31,61 €

42,51 €

1AD+1CH

35,15 €

47,42 €

63,77 €

2AD

46,87 €

63,22 €

85,02 €

DBL STANDARD / AI

24,53 €

32,70 €

44,69 €

SGL

26,16 €

47,42 €

59,41 €

1AD+1CH

49,05 €

65,40 €

89,38 €

1AD+2CH

49,05 €

65,40 €

89,38 €

1AD+3CH

61,31 €

81,75 €

111,73 €

2AD

49,05 €

65,40 €

89,38 €

2AD+1CH

49,05 €

65,40 €

89,38 €

2AD+2CH

61,31 €

81,75 €

111,73 €

3AD

66,22 €

88,29 €

120,66 €