SKI OPENING КОПАОНИК - Програма
Програма

04.12.2020 Скопје- Брзече- Копаоник

Состанок на групата во 04:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs. Опционално заминување за ски центарот Копаоник. Индивидуални активности и разновидни забави до попладневните часови. Враќање во Хотел.  Вечера. Ноќевање.

 

05.12.2020 Копаоник

Појадок. Опцинално заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни  убавини,  љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе и ручек во познатите ресторани и салаши. Враќање во хотел во попладневните часови. Вечера. Ноќевање.

 

06.12.2020 Копаоник-Скопје

Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или опционално заминување кон скијачкиот центар. Во попладневните часови заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.

 

 Цената ги вклучува следните услуги:

     Сместување на база 2 ПП (појадок и вечера) www.kopaapartmani.co.rs

    Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје

    Пратител од агенција

 

  Цената не вклучува:

    Задолжително патничко осигурување  5€

    Превоз до ски центарот на Копаоник 3 дена- 10€

    Туристичка такса – 1€ по ден

 

 Ski Pass – Kopaonik

    Полудневна - 14€

    Дневна - 19€

    Дводневна - 35€

    Тридневна - 51€

 

ЦЕНA ПО ЛИЦЕ: 85€     

Промотивна цена до 23.11-  75€

Бидете дел од отворањето на Ski Opening во Копаоник     

 

✔Ski & Snowboard такмичења

✔Промоција на ски опрема

✔Наградни игри

✔Модни ревии

✔kids club