ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Royal Grand Sharm 5* - Hadaba

 

ROYAL GRAND SHARM  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси +  All inclusive услуга + трансфери

SUPERIOR ROOM GARDEN

P.P.P.D.IN DOUBLE

528 €

528 €

528 €

528 €

528 €

578 €

578 €

578 €

578 €

578 €

534 €

534 €

534 €

534 €

DOUBLE

1,057 €

1,057 €

1,057 €

1,057 €

1,057 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

1,069 €

SINGLE

643 €

643 €

643 €

643 €

643 €

718 €

718 €

718 €

718 €

718 €

652 €

652 €

652 €

652 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,548 €

1,548 €

1,548 €

1,548 €

1,548 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,697 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1,566 €

1+1 CHD (0-13,99)

938 €

643 €

643 €

643 €

643 €

718 €

718 €

718 €

718 €

718 €

652 €

652 €

652 €

652 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,233 €

938 €

938 €

938 €

938 €

1,013 €

1,013 €

1,013 €

1,013 €

1,013 €

947 €

947 €

947 €

947 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,352 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,451 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

1,364 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,647 €

1,647 €

1,647 €

1,647 €

1,647 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,746 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

1,659 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,768 €

1,768 €

1,768 €

1,768 €

1,768 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,893 €

1,784 €

1,784 €

1,784 €

1,784 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0 - 11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

1,843 €

1,843 €

1,843 €

1,843 €

1,843 €

1,992 €

1,992 €

1,992 €

1,992 €

1,992 €

1,861 €

1,861 €

1,861 €

1,861 €

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.