ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Parrotel Beach Resort 5* - Nabq

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

Parrotel Beach Resort  5*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

P.P.P.D.IN DOUBLE STANDARD

485 €

485 €

516 €

516 €

516 €

516 €

557 €

557 €

547 €

547 €

547 €

510 €

510 €

510 €

DOUBLE

970 €

970 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,032 €

1,115 €

1,115 €

1,094 €

1,094 €

1,094 €

1,019 €

1,019 €

1,019 €

SINGLE

578 €

578 €

625 €

625 €

625 €

625 €

687 €

687 €

671 €

671 €

671 €

615 €

615 €

615 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,417 €

1,417 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,634 €

1,634 €

1,603 €

1,603 €

1,603 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1+1 CHD (0-12,99)

873 €

873 €

920 €

920 €

920 €

920 €

982 €

982 €

966 €

966 €

966 €

910 €

910 €

910 €

1+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,168 €

1,168 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,277 €

1,277 €

1,261 €

1,261 €

1,261 €

1,205 €

1,205 €

1,205 €

1+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,265 €

1,265 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,410 €

1,410 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,314 €

1,314 €

1,314 €

1+3 CHD (0-12,99) (0-6,99) (0 - 1,99)

1,560 €

1,560 €

1,622 €

1,622 €

1,622 €

1,622 €

1,705 €

1,705 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,609 €

1,609 €

1,609 €

2+1 CHD (0-12,99)

1,265 €

1,265 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,327 €

1,410 €

1,410 €

1,389 €

1,389 €

1,389 €

1,314 €

1,314 €

1,314 €

2+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

1,560 €

1,560 €

1,622 €

1,622 €

1,622 €

1,622 €

1,705 €

1,705 €

1,684 €

1,684 €

1,684 €

1,609 €

1,609 €

1,609 €

2+2 CHD (0-12,99) (7-12,99)

1,660 €

1,660 €

1,737 €

1,737 €

1,737 €

1,737 €

1,841 €

1,841 €

1,815 €

1,815 €

1,815 €

1,722 €

1,722 €

1,722 €

2+3 CHD (0-12,99) (0-2,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-12,99) (3-12,99) (0 - 2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-12,99)

1,716 €

1,716 €

1,809 €

1,809 €

1,809 €

1,809 €

1,933 €

1,933 €

1,902 €

1,902 €

1,902 €

1,790 €

1,790 €

1,790 €

3+2 CHD (0-12,99) (0-6,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.