ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Grand Oasis 4* - Sharks Bay

Цени со вклучен попуст до 31.01 и 50% уплата до 05.02

GRAND OASIS RESORT  4*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

Standard Garden View (по лице)

466 €

466 €

503 €

503 €

503 €

503 €

503 €

503 €

503 €

503 €

503 €

485 €

485 €

485 €

DOUBLE

932 €

932 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

1,007 €

970 €

970 €

970 €

SINGLE

567 €

567 €

626 €

626 €

626 €

626 €

626 €

626 €

626 €

626 €

626 €

597 €

597 €

597 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,361 €

1,361 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,417 €

1,417 €

1,417 €

1+1 CHD (0-11,99)

862 €

862 €

921 €

921 €

921 €

921 €

921 €

921 €

921 €

921 €

921 €

892 €

892 €

892 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,157 €

1,157 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,216 €

1,187 €

1,187 €

1,187 €

1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,227 €

1,227 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0 - 11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,227 €

1,227 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,302 €

1,265 €

1,265 €

1,265 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,522 €

1,522 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,597 €

1,560 €

1,560 €

1,560 €

2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,613 €

1,613 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,706 €

1,660 €

1,660 €

1,660 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Standard Sea View (по лице)

590 €

590 €

628 €

628 €

628 €

628 €

628 €

628 €

628 €

628 €

628 €

609 €

609 €

609 €

DOUBLE

1,181 €

1,181 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,255 €

1,218 €

1,218 €

1,218 €

SINGLE

765 €

765 €

825 €

825 €

825 €

825 €

825 €

825 €

825 €

825 €

825 €

795 €

795 €

795 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,734 €

1,734 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,846 €

1,790 €

1,790 €

1,790 €

1+1 CHD (0-11,99)

1,060 €

1,060 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,120 €

1,090 €

1,090 €

1,090 €

1+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,355 €

1,355 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,415 €

1,385 €

1,385 €

1,385 €

1+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,476 €

1,476 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,513 €

1,513 €

1,513 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-11,99)

1,476 €

1,476 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,550 €

1,513 €

1,513 €

1,513 €

2+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

1,771 €

1,771 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,845 €

1,808 €

1,808 €

1,808 €

2+2 CHD (0-11,99) (6-11,99)

1,924 €

1,924 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

2,017 €

1,970 €

1,970 €

1,970 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-11,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.