Palmyra Amar Elzaman 4* - Nabq

Цени со вклучен попуст до 31.01 и 50% уплата до 05.02

Palmyra Amar Elzaman Aqua Park 4*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + All inclusive услуга + трансфери

DOUBLE TWIN ROOM (по лице)

398 €

398 €

423 €

423 €

423 €

423 €

423 €

423 €

423 €

423 €

423 €

404 €

404 €

404 €

DOUBLE

796 €

796 €

845 €

845 €

845 €

845 €

845 €

845 €

845 €

845 €

845 €

808 €

808 €

808 €

SINGLE

448 €

448 €

485 €

485 €

485 €

485 €

485 €

485 €

485 €

485 €

485 €

457 €

457 €

457 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,156 €

1,156 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,231 €

1,175 €

1,175 €

1,175 €

1+1 CHD (0-13,99)

743 €

743 €

780 €

780 €

780 €

780 €

780 €

780 €

780 €

780 €

780 €

752 €

752 €

752 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,038 €

1,038 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,075 €

1,047 €

1,047 €

1,047 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,091 €

1,091 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,103 €

1,103 €

1,103 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,091 €

1,091 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,140 €

1,103 €

1,103 €

1,103 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,386 €

1,386 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,435 €

1,398 €

1,398 €

1,398 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,442 €

1,442 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,505 €

1,458 €

1,458 €

1,458 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0 - 1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0 - 1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

FAMILY ROOM (по лице)

435 €

435 €

460 €

460 €

460 €

460 €

460 €

460 €

460 €

460 €

460 €

441 €

441 €

441 €

DOUBLE

870 €

870 €

920 €

920 €

920 €

920 €

920 €

920 €

920 €

920 €

920 €

883 €

883 €

883 €

SINGLE

503 €

503 €

541 €

541 €

541 €

541 €

541 €

541 €

541 €

541 €

541 €

513 €

513 €

513 €

DOUBLE+EXTRA BED (TPL)

1,268 €

1,268 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,343 €

1,287 €

1,287 €

1,287 €

1+1 CHD (0-13,99)

798 €

798 €

836 €

836 €

836 €

836 €

836 €

836 €

836 €

836 €

836 €

808 €

808 €

808 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,093 €

1,093 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,131 €

1,103 €

1,103 €

1,103 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,165 €

1,165 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,178 €

1,178 €

1,178 €

1+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,165 €

1,165 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,215 €

1,178 €

1,178 €

1,178 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,460 €

1,460 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,510 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,536 €

1,536 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,598 €

1,551 €

1,551 €

1,551 €

2+3 CHD (0-11,99) (0-5,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-11,99) (6-11,99) (0-1,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+2 CHD (0-11,99) (0-5,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.