ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sharm Inn Amarine 4* - Hadaba

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТ ЦЕНИ ДО 31.01

Sharm Inn Amarine 4*

17.06.20

24.06.20

01.07.20

08.07.20

15.07.20

22.07.20

29.07.20

05.08.20

12.08.20

19.08.20

26.08.20

02.09.20

09.09.20

16.09.20

6 ноќевања / 7 дена + авионски билет + аеродромски такси + Ultra All inclusive услуга + трансфери

DOUBLE/TWIN ROOM - Run Of the House

P.P.P.D.IN DOUBLE

385 €

385 €

410 €

410 €

410 €

410 €

410 €

410 €

410 €

410 €

410 €

398 €

398 €

398 €

DOUBLE

771 €

771 €

821 €

821 €

821 €

821 €

821 €

821 €

821 €

821 €

821 €

796 €

796 €

796 €

SINGLE

429 €

429 €

466 €

466 €

466 €

466 €

466 €

466 €

466 €

466 €

466 €

448 €

448 €

448 €

DOUBLE+EXTRA BED

1,119 €

1,119 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,194 €

1,156 €

1,156 €

1,156 €

1+1 CHD (0-13,99)

724 €

724 €

761 €

761 €

761 €

761 €

761 €

761 €

761 €

761 €

761 €

743 €

743 €

743 €

1+2 CHD (0-13,99) (0-2,99)

1,019 €

1,019 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,056 €

1,038 €

1,038 €

1,038 €

1+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,066 €

1,066 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,091 €

1,091 €

1,091 €

1+3 CHD (0-13,99) (0-2,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

1+3 CHD (0-13,99) (3-13,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+1 CHD (0-13,99)

1,066 €

1,066 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,116 €

1,091 €

1,091 €

1,091 €

2+2 CHD (0-13,99) (0-6,99)

1,361 €

1,361 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,411 €

1,386 €

1,386 €

1,386 €

2+2 CHD (0-13,99) (7-13,99)

1,411 €

1,411 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,473 €

1,442 €

1,442 €

1,442 €

2+3 CHD (0-13,99) (0-6,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

2+3 CHD (0-13,99) (3-12,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

3+1 CHD (0-13,99)

1,418 €

1,418 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,492 €

1,455 €

1,455 €

1,455 €

3+2 CHD (0-13,99) (0-2,99)

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

N/A

Цената вклучува:

  • 6 ноќевања на услуга All inclusive
  • Авионски билет со директен чартер лет на релација Скопје - Шарм ел Шеик - Скопје
  • Аеродромски такси во висина од 80 еур по лице
  • Дозволени 20 кг чекиран багаж по лице
  • Трансфер  аеродром - хотел - аеродром
  • Организација на аранжманот
  • Претставник од локалната партнер агенција

Цената не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни екскурзии и индивидуални трошоци.
  • "Хотелски услуги после одјавување на собите (хотелот има право да ги прекине All Inclusive услугите по времето предвидено за одјавување)"

ВАЖНА НАПОМЕНА:

"За патување во Египет потребно е да имате пасош со важност најмалку 6 месеци од датумот на завршување на Вашиот престој и хотелска резервација.
За влез во Шарм Ел Шеик не е потреба виза. Истата е потребна само доколку ја напуштите Синајската област. Визата за надовор од таа област се добива на лице место во соработка со локалните партнери"

Сите цени се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари.