PAMPOROVO - Panorama 3*
Panorama 3*

https://panorama-pamporovo.com/

Цените се дадени по соба на ноќ, услуга ноќевање со појадок

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

early booking попуст

10% за резервации до  30.10

Цената вклучува користење на сауна, парна бања, фитнес WIFI, паркинг

Задолжителна туристичка такса од 1 еур по лице на ноќ не е вклучена во цена

PANORAMA 3*

01.12-20.12
03.01-31.01
05.03-10.03

21.12-27.12

01.02-04.03

DBL SMALL / BB

17,42 €

19,60 €

20,69 €

SGL

26,13 €

28,31 €

30,49 €

1AD+1CH

30,49 €

34,30 €

36,20 €

1AD+2CH

34,84 €

39,20 €

41,37 €

2AD

34,84 €

39,20 €

41,37 €

DBL STANDARD / BB

17,42 €

19,60 €

20,69 €

SGL

26,13 €

28,31 €

30,49 €

1AD+1CH

30,49 €

34,30 €

36,20 €

1AD+2CH

34,84 €

39,20 €

41,37 €

2AD

34,84 €

39,20 €

41,37 €

2AD+1CH

43,55 €

49,00 €

51,72 €

3AD

45,29 €

50,96 €

53,79 €

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

67,51 €

70,77 €

74,04 €

2AD

67,51 €

70,77 €

74,04 €

2AD+1CH

67,51 €

70,77 €

74,04 €

2AD+2CH

67,51 €

70,77 €

74,04 €

3AD

67,51 €

70,77 €

74,04 €

3AD+1CH

67,51 €

70,77 €

74,04 €

4AD

67,51 €

70,77 €

74,04 €