ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
PAMPOROVO - Pamporovo 5*
Pamporovo 5*

Hotel PAMPOROVO  5* Pamporovo

http://www.hotelpamporovo-bg.net/

35%попуст за резервации во период  25.11 -02.12, за престој во период 09.01- 16.01.2020

7=6 за период на престој од 03.01-16.01.2020 и од 23.02.2020

попустите не се комбинираат

тип на сместување

08.12-19.12
01.03-31.03

20.12-27.12
17.01-22.02

28.12-02.01

03.01-16.01
23.02-29.02

двокреветна стандард соба  / HB

29,43

40,33

64,31

35,97

1AD+1CH

44,145

72,594

128,62

53,955

1AD+2CH

58,86

80,66

128,62

71,94

2AD

58,86

80,66

128,62

71,94

2AD+1CH

58,86

80,66

128,62

71,94

3AD

82,404

112,924

180,068

100,716

двокреветна соба без балкон / HB

27,25

38,15

62,13

33,79

1AD+1CH

40,875

68,67

124,26

50,685

1AD+2CH

54,5

76,3

124,26

67,58

2AD

54,5

76,3

124,26

67,58

2AD+1CH

54,5

76,3

124,26

67,58

3AD

76,3

106,82

173,964

94,612

студио  / HB

40,33

51,23

75,21

46,87

1AD+1CH

80,66

102,46

150,42

93,74

1AD+2CH

80,66

102,46

150,42

93,74

1AD+3CH

100,825

128,075

188,025

117,175

2AD

80,66

102,46

150,42

93,74

2AD+1CH

80,66

102,46

150,42

93,74

2AD+2CH

100,825

128,075

188,025

117,175

3AD

112,924

143,444

210,588

131,236

апартман со една спална  / HB

45,78

56,68

80,66

52,32

1AD+3CH

114,45

141,7

201,65

130,8

2AD+1CH

114,45

141,7

201,65

130,8

2AD+2CH

114,45

141,7

201,65

130,8

3AD

128,184

158,704

225,848

146,496

3AD+1CH

128,184

158,704

225,848

146,496

апартман со една спална делукс /HB

56,68

67,58

91,56

63,22

1AD+1CH

113,36

135,16

183,12

126,44

2AD

113,36

135,16

183,12

126,44

Во цената е вклучено

користење на ванатрешен базен, сауна, џакузи, детско катче, фитнес, интернет на рецепција,

трансфер до  ски лифтот по распоред на рецепција

Доплати за Новогодишна вечера ( задолжителна )

Новогодишна вечера во Перелик , возрасни 80 еур , деца (4-12г ) 40 еур
75
35

Новогодишна вечера во Перелик , возрасни 80 еур , деца (4-12 г)  40 еур

85
35